sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

How did it get so late so soon?

Moi!

Kädestä ei löytynyt murtumia, joten kaikki on nyt aika tosi hyvin! Lukuunottamatta sitä, että viime sunnuntaina tajusin, että mulla on enää tasan kolme kuukautta jäljellä ennen kuin lennän takaisin Suomeen. Joulun jälkeen aika on vaan mennyt hirveellä vauhdilla eteenpäin, ja ensi viikolla kolmas jakso loppuu ja sitten on enää yksi jäljellä ennen koulujen päättymistä. Varsinkin nyt kun track & field alkoi, loppukevät on vaan tapahtumia tapahtumien perään, ja sitten onkin jo toukokuu...

Musta on ihana ajatella sitä hetkeä, kun pääsee taas näkemään kavereita ja perhettä pitkästä aikaa, mutta en osaa edes kuvitella miten vaikeaa viimeiset päivät täällä tulee olemaan. Kun on "rakentanut" itselleen elämän täälllä, luonut tiukkoja ihmissuhteita perheenjäseniin, kavereihin, jopa opettajiin, ja sitten kaikki pitää vaan jättää taakseen ja Suomessa palata siihen mihin jäi vuosi sitten.

Nyt on siis vaan elettävä täysillä nää viimeiset kuukaudet ja kerättävä mahdollisimman paljon muistoja ennen kotiinpaluuta. Tää on niin once in a lifetime -kokemus, enkä hetkeäkään oo katunut että lähdin vaihtariksi.

Eilen lauantaina mentiin mun hyvän ystävän Tanan kanssa ratsastamaan niiden hevosilla. Se oli aika mielenkiintoinen kokemus kun seikkailtiin sellaisella joki-metsikkö alueella isojen hevosten selässä. Tuntui kuin olis ollut keskellä jotain Narnia-elokuvaa. Itse en oo koskaan ollut mikään heppatyttö, mutta nautin siitä ihan älyttömästi eilen. Varsinkin kun meillä on melkeen koko viikon ollut aivan ihana sää, aurinkoista ja noin 20 astetta lämmintä.





Että sellaista tällä viikolla.. Puolen vuoden jälkeen löydän itseni kuuntelemasta countrya ja ratsastamasta hevosilla. Nebraska opetti mut hyvin voisin kai sanoa. Ensi viikolta en hirveän innolla odota raskaita track and field -treenejä, sen sijaan odotan state basketball -otteluja, joissa meidän koulun poikien korisjoukkue pelaa osavaltio-mestaruudesta.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille. Kulunut viikko opetti, että elämä osaa olla hyvin arvaamatonta, joten ei pidetä mitään itsestäänselvyytenä. 

<3 Anni      
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti