sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween

Moi!

Ihan älyttömän hauska viikko ja viikonloppu taas takana. Keskiviikkona meillä oli koulun kanssa retki Joslyn Art Museumiin Omahassa. Matkustettiin sinne ja takaisin koulubussilla, ja paikan päällä oltiin erilaisissa työpajoissa ja opastetuilla kierroksilla. Oli tosi hieno paikka, ja se olikin mun ensimmäinen kertä Omahassa, joka on siis suurin kaupunki Nebraskassa.

Torstai oli viikon viimeinen koulupäivä, ja mentiin koulun jälkeen katsomaan futispeliä. Meidän koululla on tosi tosi hyvä joukkue, en oo kertaakaan käynyt katsomassa peliä joka oltaisiin hävitty    :-D Täällä koulusta tulee jotenkin tosi iso osa omaa identiteettiä, ja siitä ollaan hirveän ylpeitä. Futispelit on olleet mulla ehdottomasti parhaimpien kokemusten listalla, se tunnelma ja yhteenkuuluvuus on jotain ihan älyttömän hienoa.

Perjantaina olikin vapaapäivä, jonka kulutin skypettelemällä mun ystävien kanssa. Kolme tuntia meni ihan lennossa kun mentiin ajassa taaksepäin ja vaihdettiin kuulumiset kahden kuukauden ajalta. Illalla kaiverrettiin kurpitsoja host-perheen kanssa ja virittäydyttiin Halloween-tunnelmaan.

En itse mennyt trick or treat -kierrokselle lauantaina, vaan vietettiin iltaa koulukavereiden kanssa katsellen tyhmiä kauhuleffoja ja säikäytellen toisia. Yleensä en tykkää kauhuelokuvista mutta ne jotka katsottiin lauantaina oli tarpeeksi epäaitoja etten menettänyt yöunia niiden takia...


Kaiken kaikkiaan mulla oli siis tosi onnistunut Halloween-viikonloppu, toivottavasti näin myös teillä kaikilla! Ja ihanaa marraskuun alkua kaikille! Täällä kaupat on jo täynnä joulukrääsää ja jouluvaloja näkyy aina siellä täällä ihmisten pihoilla :-D Voisko joku pysäyttää kellot hetkeksi kiitos?

Anni   

3 kommenttia:

  1. Kiva että menee kivasti. Mummilta terkkuja

    VastaaPoista
  2. Kuntosi on palannut ja elämä täynnä kokemuksia. Kiva että jaat kanssamme. Omaha vaikutti netistäkin katsottuna kiinnostavalta paikalta.

    VastaaPoista