maanantai 19. lokakuuta 2015

What's going on

Moi!

Viime viikko meni vähän tylsemmissä tunnelmissa, kun oltiin mun perheenjäsenten kanssa vuoronperään vatsataudissa. Tiistaina jäin kotiin nukkumaan ja nousin sängystä vasta kuudelta illalla (ja oikeastaan melkein saman tien ryömin takaisin peiton alle...) Loppuviikon päivistä olin ihan sekaisin, mutta nyt ollaan kaikki taas ihan kunnossa ja terveitä.

Sunnuntai oli aivan ihana päivä kun pääsin taas näkemään kaikkia niitä vaihtareita joiden kanssa vietin viikonlopun South Dakotassa reilu kuukausi sitten. Meillä on tapaaminen joka kuukausi ja eilen siis nähtiin Ruotsista tulevan vaihtarin, Eliaksen, kotona. Eliaksen host-äiti on valokuvaaja, joten pääsin myös ottamaan mun senior-kuvat siellä yearbookia ja banneria varten (banneri on siis iso juliste, ja jokainen senior saa halutessaan tilata sellaisen itsestään ja ne ripustetaan meidän koulun salin seinälle, se on niin sanottu kunnianosoitus tän vuoden senioreille.)






Oon tosi innoissani tästä viikosta, mulla on oikeestaan vaan kolme normaalia koulupäivää ja viikonlopullekin on tosi kivoja suunnitelmia. Nautin siitä kun on koko ajan jossain menossa ja tekemistä riittää. Huono puoli täällä on se, että julkista liikennettä ei juurikaan ole, joten aina pitää olla kyyti jos haluaa lähteä jonnekin. Monet ihmiset täällä ei oo ikinä kulkenut metrolla, mutta toisaalta ne ajaa autoilla jo 14-vuotiaina.

Ihanaa viikkoa sinne kaikille, kirjoittelen taas heti kun aika antaa periksi...
 

Anni


     

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olet terve taas Mummilta ja minulta terkkuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaikki hyvin taas! Terveisiä myös täältä <3

      Poista